Elfogás

2024.01.23. 10:33

Videón az M1-esről leterelt kisbusz átkutatása: tiltott szert rejtett a 23-as doboz

A román férfi csomagjai között a 23-as számú dobozból apró fehér golyócskák kerültek elő.

Kemma.hu

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményében számolt be arról, hogy román kisbuszt tereltek le az M1-es autópályáról ellenőrzésre, ami egy utánfutót is húzott maga után. A román férfi utasokat és csomagokat is szállított. Az ellenőrzés során a pénzügyőrök kábítószert és több tízliternyi alkoholt is találtak.

Az autó plafonig pakolt csomagjainak átvizsgálásakor sorra „gyűltek a felhők a sofőr feje felett”. A sorszámozott dobozok egyikéből 50 liter ismeretlen eredetű alkohol került elő, a 23-as számmal jelölt dobozban pedig 4 üvegfiola lapult egy kabátzseb rejtekében. Az üvegben talált apró fehér golyók még inkább felkeltették a járőrök figyelmét, ugyanis a kábítószergyanús anyag az előzetes tesztelés alapján amfetaminra pozitív lett.

A pénzügyőrök az alkoholterméket lefoglalták és jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak. A kábítószergyanús anyagot a járművek utasaival együtt átadták a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában