Garázdaság

2024.01.08. 08:17

Videón az ittas férfi, aki ököllel püfölte ivócimborája fejét: jogerősen is elítélték

Az ügyészség vádirata alapján a Komáromi Járásbíróság a büntetlen elkövetőt tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 300.000 forint pénzbüntetésre ítélte.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki éjfél után a nyílt utcán az ivócimboráját verte meg.

A vádirat szerint a két férfi 2023. február 25-én a kisbéri kocsmában együtt italozott. Együtt indultak haza, éjfél után fél órával az utcán vitatkoztak és dulakodtak egymással. Az egyik férfi a földre esett, az elkövető fölé hajolva legalább négy alkalommal ököllel a fején megütötte. A megütött férfi felállt, amely után az elkövető ismét megütötte legalább négyszer ököllel a fején.

A bántalmazott férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, emiatt nem kérte támadója megbüntetését. Az ügyészség vádirata alapján a Komáromi Járásbíróság a büntetlen elkövetőt tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 300.000 forint pénzbüntetésre ítélte. A büntetővégzés jogerős.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában