Idős

2024.01.10. 12:16

Rossz irányba indult el gyalog a balesetet szenvedett busz utasa, csolnoki polgárőrök vitték haza

Január 9-én kora délután egy csolnoki balesetnél a forgalom irányításában segédkeztek a helyi polgárőrök, majd nem sokkal később egy út közepén sétáló, zavarodott személyt is hazaszállítottak – számolt be közösségi oldalán a Csolnoki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Walczer Patrik

Tájékoztatásuk szerint január 9-én egy személyautó és egy autóbusz ütközött össze Csolnokon, a Kossuth Lajos utcában. A járművek forgalmi akadályt képeztek, teljesen elzárták az utat. Két polgárőr vonult helyszínre, akik Rákóczi-telep felé terelték az átmenő forgalmat.

A beszámolóból kiderül, hogy az egyenruhások még csak haza sem értek, mikor észlelték, hogy a csolnoki benzinkút előtt, az út közepén egy idősebb, kissé zavarodott személy sétált Dorog felé. Kiderült, hogy a korábban balesetet szenvedett busz egyik utasa volt, aki Dágra szeretett volna hazamenni, de eltévesztette az irányt és Dorog felé indult el. A polgárőrök végül hazaszállították őt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában