Bűnüldözők

2024.01.11. 07:38

Rossz biznisz a lopás Oroszlányban - a rendőrök elől a babatolvaj sem menekülhet

Oroszlányban nem kifizetődő bűnözőnek állni. A Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség most két sikeres elfogásról számolt be közösségi oldalán.

Kemma.hu

Az oroszlányi rendőrök január 6-án, szombaton fogtak el egy 22 éves helyi férfit, aki 2023 novembere és 2024 januárja között háromszor feszítette fel ugyanannak az oroszlányi büfének az ajtaját, és onnan váltópénzt, üdítőket és fagyasztott termékeket lopott el. Az elkövető december elején egy garázsból is lopott, valamint egy cukrászda kirakatát is betörte. Az ügyben lopás elkövetése miatt indult eljárás

oroszlány tolvaj rendőrök
Nem játék a lopás akkor sem, ha babákra irányul
Forrás: Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség/Facebook

Január 7-én, vasárnap egy 20 és egy 25 éves férfi kezén is bilincs kattant. Ők egy oroszlányi múzeumba törtek be, ahonnan 40 porcelánbabát és különböző kiállítási tárgyakat vittek el.  A lopott holmit eladni már nem maradt idejük, az egyenruhások elfogták őket és az eltulajdonított tárgyakat lefoglalták.

A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. Ellenük lopás miatt indítottak eljárást.

Az elfogásokat Fehér István r. törzszászlós, Kalamár Szabolcs r. őrmester és Hindrik László r. főtörzsőrmester hajtották végre. Ők január 10-én Boross Zoltán László r. ezredes vármegyei rendőrfőkapitánytól eredményes intézkedésükért jutalmat vehettek át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában