Lopás

2024.01.18. 07:00

Nem jött össze az ingyenes tatai nagybevásárlás, szabadidős rendőr buktatta le a nőt

A 37 éves tatai nő két nagy táskába pakolta a lopott holmikat, majd sietősen távozott. Ekkor lépett közbe Szente József rendőr főtörzsőrmester.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség közösségi oldalán számolt be arról, hogy ingyen akarta elintézni a elintézni a nagybevásárlást egy nő Tatán hétfő este. Bement egy áruházba, telerakta a bevásárlókocsit élelmiszerekkel, elektronikai eszközökkel és egyéb használati tárgyakkal. Nem a kasszák felé vette az irányt, hanem átpakolta a holmit két táskába, és elindult kifelé az üzletből.

Pechjére a szabadidejét töltő Szente József rendőr főtörzsőrmester, - Baj körzeti megbízottja - ekkor figyelt fel a gyanúsan viselkedő személyre. Miután szólt a biztonsági őrnek, a nő után sietett, aki ekkorra már elhagyta a boltot. Az egyenruhás szolgálatba helyezte magát és visszatartotta az elkövetőt kollégái kiérkezéséig, akik előállították a rendőrkapitányságra. A 37 éves helyi lakosnál összesen közel 70 ezer forint értékű lopott holmit találtak a rendőrök. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában