Karambol

2024.01.29. 09:58

Nem adott elsőbbséget, anyagi káros balesetet okozott a sofőr Esztergom-Kertvárosban

Anyagi kár keletkezett, személyi sérülés viszont nem történt abban a balesetben, amely január 29-én, hétfőn reggel fél 8 körül következett be Esztergom-Kertvárosban a 111-es főút, illetve a Kolozsvári utca sarkánál – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kemma.hu

Marosán Angelika rendőr hadnagy, vármegyei sajtóreferens közölte: egy 1989-es született férfi vezette azt a gépkocsit, mely balesetet okozott Esztergom-Kertvárosban. A járművezető a 111-es főút belterületi szakasza, vagyis a Damjanich út irányába közlekedett, majd a kereszteződéshez érve balra, azaz Dorog irányába kívánt kanyarodni.

A férfi azonban nem adott elsőbbséget a neki jobbról, a 111-es úton Esztergom felől érkező és Dorog irányába haladó másik autónak, a két gépkocsi pedig összeütközött. Azt is megtudtuk, hogy a vétlen autót egy 1952-ben született férfi vezette.

Az eset kapcsán a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is kiadott egy közleményt, melyben az olvasható, hogy a riasztást követően az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az egység áramtalanította a járműveket, a műszaki mentés, illetve helyszínelés idejére fél pályás útzár volt érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában