Felismered?

2024.01.30. 11:10

Még mindig nagy erőkkel keresi a komáromi rendőrség ezt a fiatal, ártatlan fiút

A 14 éves fiú december 6-án engedély nélkül távozott a komáromi gyermekotthonból, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Kemma.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság eljárást folytat Kanalas Zoltán eltűnése kapcsán – adta hírül a police.hu. A 14 éves fiú december 6-án engedély nélkül távozott a komáromi gyermekotthonból, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Az eltűnt fiú 165 cm magas, zöld szemű, szőke, rövid haja van, kerek arcú, vékony testalkatú. Eltűnésekor fekete színű melegítő felsőt, mintás nadrágot viselt.

Kanalas Zoltánt január 15-e óta keresi a rendőrség
Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában