Riasztás

2024.01.22. 12:01

Így még biztosan nem láttad őket: videón az éles bevetésre rohanó sárisápi lánglovagok

A sárisápi önkéntes lánglovagok a lehető leggyorsabban próbálnak segíteni ott, ahol csak tudnak. Most egy éles bevetésre vonulásukat mutatták meg videón.

Kemma.hu

A sárisápi önkéntes lánglovagok egy érdekes videót osztottak meg közösségi oldalukon. A felvételen az éles bevetésre rohanó lánglovagok láthatóak. Mint írták, érdekesség gyanánt töltötték fel a felvételt, így ti is bepillantást nyerhettek közvetlenül a munkájukba éles helyzetben.

Hozzátették, rajta vannak azon, hogy még inkább be tudják mutatni mindenki számára szervezetük munkáját. Kiemelték, hogy egy riasztás alkalmával abba kell hagyniuk a civil életben lévő munkát, vagy családdal töltött időt, perceken belül felöltözni a bevetési ruhába, és vagy a tűzoltósághoz lemenni, vagy menet közben becsatlakozni. Egy riasztás alkalmával az idővel kell harcolni, hogy a lehető leghamarabb megérkezzen a segítség.

Az egyesület bejegyzésében jelentkezőket is vár, ugyanis szükségük lenne 2-3 főre, akik éreznek magukban késztetést, hogy segítsenek másokon. Akár napközben is rugalmasan tudnának csatlakozni egy riasztáshoz és szeretnének egy jó csapathoz tartozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában