Tragédia

2024.01.11. 11:26

Édesanyja ölében utazott, életet veszítette az 1-es úti balesetben a féléves baba

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kislány a szélvédőnek csapódott.

Kemma.hu

A féléves kisgyermek nem élte túl a Szárligetnél történt balesetet

Forrás: Tények

Mint arról korábban beszámoltunk: hétfőn, január 8-án két autó ütközött Tatabánya határában, a szárligeti elágazásnál nem sokkal 18 óra előtt. Akkor még halálos áldozatról nem adtak hírt. Azonban azóta sajnos kiderült, hogy egy féléves baba nem élte túl az ütközést.

A Tények szerdán számolt be róla, hogy a pici az anyja ölében, az anyósülésen utazott. Egyikük sem volt bekötve. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kislány a szélvédőnek csapódott. A vármegyei rendőrség a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a fekete autó az 1-es útról Szárliget felé akart lekanyarodni és nem adott elsőbbséget a Bicske felől Tatabánya irányába haladó piros járműnek, amiben a féléves baba is utazott édesanyjával. 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a riportban elmondta, hogy több mentőegységet, köztük gyermekmentőt is riasztottak a helyszínre. A csecsemőt hosszan próbálták újraéleszteni a kollégái, de nem tudtak rajta már segíteni. Egy férfi fej- és végtag-, egy hölgy pedig fejsérülést szenvedett, őket ellátás után kórházba szállították.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában