Bolti lopás

2023.12.12. 08:12

Videó: hangszóróval ment a próbafülkébe a komáromi teszkós tolvaj - így csípték nyakon

A lopás vétsége miatt benyújtott vádirat alapján a bíróság a 1 év próbára bocsátást szabott ki, valamint a próbaidő tartamára elrendelte a férfi pártfogó felügyeletét.

Kemma.hu

A vádirat szerint a büntetlen férfi 2022. október 6-án a komáromi áruház műszaki osztályán  magához vett egy 4 ezer 790 forintos hangszórót, azt a kosarába tette, majd a próbafülkékhez ment. A hangszóróval együtt bevitt magával egy nadrágot is.

A férfi a fülkében a hangszóró csomagolását széttépte, így a dobozon lévő áruvédelmi eszköz már nem akadályozta meg abban, hogy a hangszórót ellopja. A tolvaj a terméket a dobozából kivéve a rajta lévő nadrág zsebében rejtette el.

Ekkor jött a képbe a másik nadrág, amiben a vádlott elrejtette a csomagolást. A férfi ekkor az önkiszolgáló pénztárak felé indult, ahol az általa megvásárolt más, további termékeket kifizette.

Csakhogy a szarkát a kasszasor elhagyását követően a biztonsági őr ellenőrzés alá vonta, nála az elrejtett hangszórót fellelte. A cselekményről a videófelvétel készült.

A Komáromi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt benyújtott vádirata alapján a Komáromi Járásbíróság a büntetlen férfival szemben büntetőjogi intézkedésként 1 év próbára bocsátást szabott ki, valamint a próbaidő tartamára elrendelte a pártfogó felügyeletét.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában