Szerencse

2023.12.22. 07:00

Tatabányai automatában felejtett 150 ezer forintot János bácsi, most mégis örülhet

A 70 éves János bácsi tévedésből az automatában felejtette pénzét, de az őt követő ügyfél leadta a pénzét a rendőrségen, ami még karácsony előtt visszakerülhetett jogos tulajdonosához.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság közösség oldalán osztotta meg a tatabányai János bácsi történetét, aki pórul járt, de végül minden boldogan végződött. A hetvenedik életévét szenteste töltő úr tévedésből 150 ezer forintját hagyta egy bankautomatánál. 

János bácsi egy tatabányai bevásárlóközpontban 150 ezer forintot akart felvenni a kártyájáról, de miután a gép “kiírt valamit” a képernyőre azt gondolta, hogy nem sikerült a tranzakció. A kártyát eltette, és távozott. Később az egyenlegéből derült ki, mégis kiadta a gép az összeget. Közben az automatánál a következő ügyfél megtalálta a pénzt és leadta a rendőrségen. A Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársai felvették a kapcsolatot a bankkal, így még az ünnepek előtt visszajuthatott a 150 ezer forint János bácsihoz, aki immár a szerencséjével is hetvenkedhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!