Tárgyalás

2023.12.03. 08:30

Súlyos testi sértés Tatabányán: darabosra törte egy nő orrát az ittas férfi

December 5-én kezdődik a tárgyalása annak a férfinak, aki ittas állapotban súlyosan bántalmazott egy nőt, és annak élettársát is Tatabányán.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy december 5-énkezdődik annak az ügynek a tárgyalása, amelyben egy férfi ittas állapotban súlyosan bántalmazott egy nőt, valamint annak élettársát Tatabányán.

A vádirat szerint a férfi 2021. december 5-én este Tatabányán, egy lépcsőház előtt, ittas állapotban vitába szállt egy férfivel és egy nővel. A szóváltás közben a vádlott a nőt legalább közepes erővel arcon, orrtájékon ütötte, amitől a sértett rövid időre eszméletét vesztve a földre esett. A nőnek az ütés miatt darabos orrcsonttörése keletkezett, amely négy hét alatt gyógyult.

A vádlott a nála lévő 38 cm hosszú fa asztallábbal legalább 4-5 alkalommal arcon, fejen ütötte a nő élettársát. A két férfi ezután dulakodott egymással. A bántalmazás befejeztével a vádlott a lakásába távozott. A sértett férfinek nyolc napon belül gyógyuló fejtáji sérülése keletkezett, az őt ért bántalmazás alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában