Jutalom

2023.12.01. 07:20

Oroszlányi banda szipkázta a gázolajat a kecskédi telephelyen, jutalmazták lebuktatóikat

A három oroszlányi fiatal a kecskédi telephelyen 3 teherautóból is gázolajat szívott le.

Kemma.hu

Kondor Balázs r. főtörzsőrmester és Winkler Tamás János r. törzszászlós kapott jutalmat

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint két alkalommal, három teherautóból lopott gázolajat három oroszlányi férfi egy kecskédi telephelyről. Először november 6-ára virradóra mentek be a telepre, ahol az egyik parkoló tehergépkocsiból leszívtak 20 liter gázolajat. Három hét múlva az elkövetők visszatértek, és két másik járműből loptak üzemanyagot. 

Az oroszlányi rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek az elkövetők azonosítása érdekében. A rendőrkapitányság két körzeti megbízottja, Kondor Balázs r. főtörzsőrmester és Winkler Tamás János r. törzszászlós nyomozati tevékenységének és az általuk beszerzett információknak köszönhetően a harmadik lopás alkalmával tetten érték őket.

A 23, 22 és 18 éves oroszlányi lakosok ellen lopás elkövetése miatt indult eljárás. A gyanúsítottak kihallgatásuk során több, a vármegye területén elkövetett hasonló bűncselekményt is beismertek.

A két körzeti megbízottat, akik a tetteseket elfogták, november 30-án Boross Zoltán László r. ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője jutalomban részesítette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában