Elismerés

2023.12.08. 07:44

Megyei rendőröket jutalmazott a Magyar Autóklub

Az Autóklub a balesetmentes közlekedésre hívja fel a figyelmet az elismerések átadásával.

Kemma.hu

Az együttműködés jegyében adták át a jutalmakat

Forrás: poice.hu

Nem csak a hétköznapokon, de az ünnepek alkalmával is találkoznak a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Autóklub munkatársai - írta a police.hu.

Tizedik esztendeje minden évben jutalmat ad át dr. Farkas Károly közép-dunántúli regionális elnök azoknak a kollégáinknak, akik a vármegyében közlekedésrendészet területén teljesítenek szolgálatot és felettesük javasolja őket erre az elismerésre. Az Autóklub a balesetmentes közlekedésre hívja fel a figyelmet ezzel az akcióval. 

Idén a Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársa Csábrádi Ádám rendőr őrmester, az Esztergomi Rendőrkapitányság részéről Kiss Attila rendőr főtörzszászlós, valamint a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály baleseti helyszínelője, Zöld Edina rendőr zászlós vehetett át jutalmat. 

A vármegyei rendőr-főkapitány Boross Zoltán László rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos és Milus Gábor rendőr ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes ajándékcsomagot adott át, megköszönve az együttműködést a Magyar Autóklub regionális szervezete autómentő-csoportvezetőjének, Bessenyei Ferencnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában