Tűz

2023.12.01. 15:55

Teljesen kiégett a csépi tanyán kigyulladt épület

Teljes terjedelmében égett a mintegy hatvan négyzetméter alapterületű épület felső része. A komáromi és a kisbéri hivatásos, valamint a nagyigmándi önkormányzati tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat.

Kemma.hu

Tűz ütött ki Csép külterületén, egy tanyán december 1-jén kora délután. Nem lakóház, hanem egy 60 négyzetméter alapterületű, állattartó telepen pihenőhelyként és öltözőként szolgáló épület felső része égett teljes terjedelmében.

Bent berendezési tárgyak semmisültek meg, az ingatlan teljesen kiégett, és a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt, a födém pedig részben beomlott. Mint arról a várgenyei katasztrófavédelem tájékoztatott, a tűzesethez a komáromi és a kisbéri hivatásos, a nagyigmándi önkormányzati, valamint a tárkányi önkéntes tűzoltókat riasztották, akiknek sikerült fékezni a lángokat. Az egységek két gázpalackot hoztak ki az égő épületből, amelyben senki sem tartózkodott a tűz keletkezésekor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában