Átszakította

2023.12.12. 06:46

Helyszíni fotókon a sokkoló baleset: hídról zuhant a mélybe egy autós Komáromnál

Kemma.hu

A sofőr állapota, úgy tudjuk, kritikus

Forrás: sziakomarom.sk

Mint arról korábban beszámoltunk, durva baleset történt december 11-én, hétfőn a komáromi Erzsébet-hídnál: egy szürke személyautó eddig ismeretlen okokból a körforgalomból kihajtva, áttörte a korlátot, majd a pénzváltó talpazatának szélét megrongálva kidöntött egy táblát, és a járdán áthajtva a korláton keresztül a vámőrség parkolójának területére zuhant, ahol a parkoló autók egyikében is kárt tett.

A híd szlovákiai hídfőjénél történt balesethez mentőhelikoptert is riasztani kellett, amely a körforgalom közepén szállt le. Az autóst a mentőhelikopter vitte el a helyszínről, a sziakomarom.sk információi szerint állapota kritikus.

Hogy az autót vezető férfi rosszul lett-e és azért történt a baleset, vagy szándékosan hajtott gépjárműjével a mélybe, egyelőre nem tudni. Mindenesetre a helyszínen tartózkodók sokk hatása alatt vannak a történtek látványa miatt.

– írták a portálon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában