Segítségnyújtás

2023.12.03. 07:00

A tanóráira még elment a 12 éves tatai kisfiú, de két hete nem tért haza

A 12 éves Németh Rafael pszichés problémákkal küzd és enyhén értelmi fogyatékos. Most a ti segítségetekre is nagy szükség van a megtalálásához.

Kemma.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, eltűnt a 12 éves Német Rafael. A tatai kisfiú azóta sem adott magáról életjelet, tartózkodási helyéről nincs semmi információ. Rafael már 12 napja nem került elő. 

A rendőrség körözési felhívásából kiderül, hogy Német Rafael intézeti nevelt november 22-én 14 óra 50 perckor elment a tanítási óráira, azonban onnan már nem tért vissza. A fiú pszichés problémákra szed gyógyszert, enyhén értelmi fogyatékos. A gyermek a tatai Fénysugár Különleges Gyermekotthon lakója. Eltűnésekor szürke pulóvert, szürke melegítőnadrágot, valamint fekete belebújós cipőt viselt. 

Forrás: police.hu

A körözési eljárást lefolytató tatai rendőrök kérik azoknak a segítségét, akik esetleg tudnak Németh Rafael tartózkodási helyéről, hollétéről, tegyenek bejelentést személyesen a Tatai Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 34/586-850-es számon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában