Ítélet

2023.12.13. 08:04

68 hónapra küldték hűvösre az oroszlányi táskás drogost +fotók

A férfi megpróbálta kicselezni a rendőröket, de megtalálták a droggal teli táskát. Most ítéletet hoztak a díler ügyében.

Kemma.hu

Rengeteg drogot rejtett az oroszlányi erkélyről ledobott táska

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a Tatabányai Járásbíróság ítéletet hozott azzal a drogos férfival szemben, aki oroszlányi lakásának erkélyéről ledobva próbálta elrejteni a rendőrök elől a nagyobb mennyiségű drogot. A férfit 5 év 8 hónap fegyházbüntetésre, és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az elsőfokú ítéletet az ügyész tudomásul vette, a  vádlott és védő három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére. Az ítélet kihirdetését követően az ügyészség indítványára a bíróság az elkövető letartóztatását fenntartotta.

A vádirat szerint a járőrök 2022. december 20-án lakossági bejelentés alapján mentek az oroszlányi második emeleti lakáshoz. A rendőrök a lakásba belépve  észlelték, hogy az erkélyajtó félig nyitva van. A járőrök az erkélyen megtalálták az előlük elrejtőző férfit, aki a kezében egy táskát fogott, majd a járőröket meglátva, azt az erkélykorlát mellett leejtette az utcára.

A hátizsákban mérleg, telefon, daráló, cigaretta papír, műanyag tasakok, valamint amfetamin és metamfetamin tartalmú kábítószer volt. A hátizsákban tartott kábítószer együttes mennyisége meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak mintegy kétszerese.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában