Visszatekintő

2023.12.31. 08:39

2023 második negyedévét három halálos baleset árnyékolta be

Árokba hajtott egy férfi, fiatal fiú okozott halálos balesetet, motoros ütközött frontálisan 2023 második negyedévében vármegyénkben.

Kemma.hu

Egy 51 éves nő életét vesztette, öten kórházba kerültek, egy gyermek pedig életveszélyesen megsérült abban a súlyos balesetben, ami június 10-én történt Tatabánya és Környe között. A Bors akkor arról is írt, hogy a balesetben elhunyt asszonyt rengetegen ismerték és szerették Oroszlányban. A váratlan és értelmetlen haláleset sokkolta az ismerősöket, akiknek a dühe a baleset okozója ellen irányult. Úgy lehetett tudni, hogy az oroszlányi lány többször is balesetezett már. 

Frontálisan ütközött egy motoros egy személyautóval Esztergom és Dömös között a 11-es főúton Esztergomnál május 1-jén, hétfőn délután. A motoros életét már nem lehetett megmenteni.

Ács térségében, az 1-es számú főúton haladt személygépkocsival egy férfi április 7-én délután, amikor letért az úttestről és árokba borult. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Kemma.hu-nak akkor elmondta: az áldozat egy 53 éves férfi volt, akinek a biztonsági öve nem volt bekötve. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában