Lopás

2023.11.20. 07:00

Videón az oroszlányi szarka: ezért ne felejtsd még résnyire sem lehúzva az ablakod

A férfi észrevette, hogy a parkoló kocsi ablaka résnyire le van húzva, nem is habozott, benyúlt, majd egy pénztárcával távozott sietősen.

Kemma.hu

A Tatabányai Járási Ügyészség a lopás vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Oroszlányban egy kocsiból lopott pénztárcát. Az ügyészség elfüggesztett fogházbüntetésre és 4500 forint vagyonelkobzásra tett indítványt.

A vádirat szerint a férfi  június 2-án Oroszlányban a parkolóban lévő személygépkocsi vezető ülés melletti résnyire lehúzott ablakára figyelt fel, közelebb ment, a résen az utastérbe benyúlt, és a vezető ülésen lévő 2200 forint értékű fekete pénztárcát ellopta, majd sietős léptekkel távozott a helyszínről.

A pénztárcában 4500 forint készpénz, valamint a sértett nevére kiállított személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, TAJ kártya, vezető engedély, védettségi kártya, és bankkártya, és a sértett 29 ezer 900 forint értékű mobiltelefonja volt. A tolvaj a készpénzt elköltötte, a telefont magánál tartotta, a pénztárcában lévő, a sértett nevére kiállított okmányokat és bankkártyát az elkövetés helyszíne közelében eldobta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában