Segítség

2023.11.02. 11:21

Végezni akart magával a férfi: az életét mentették meg vármegyénk kutyás rendőrei

Egy vértesszőlősi férfi kárt akart tenni magában, de a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kutyás Alosztályának járőrei ezt megakadályozták.

Kemma.hu

Boross Zoltán László rendőr ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője Tóth Béla rendőr zászlóst és Olajos Máté rendőr törzsőrmestert jutalomban részesítette

Forrás: police.hu

A rendőrségre november 1-jén késő este érkezett bejelentés, miszerint egy férfi családi veszekedést követően magához vett egy kötelet, autóba ült és öngyilkossági szándékkal elhagyta otthonát – adta hírül a police.hu. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kutyás Alosztály egyenruhásai, Tóth Béla rendőr zászlós és Olajos Máté rendőr törzsőrmester telefonon felvette a kapcsolatot a férfival, aki először nem akarta elárulni, hol van.

A járőrök hosszas beszélgetést követően lebeszélték arról, hogy kárt tegyen magában és elérték, hogy hazamenjen. A 31 éves vértesszőlősi lakos kötéllel a nyakában érkezett meg otthonához, amit a rendőrök vettek le róla, majd értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a férfit.

Példamutató szolgálatellátásukért, eredményes intézkedésükért Boross Zoltán László rendőr ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője Tóth Béla rendőr zászlóst és Olajos Máté rendőr törzsőrmestert jutalomban részesítette.

Az alosztály munkatársai két hete is életet mentettek, erről korábban szintén a police.hu számolt be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában