Vitték, eladták

2023.11.28. 14:51

Tolvajbandát fogtak Komáromban: több millió értékben loptak a munkáltatójuktól

A tettesek a munkaadójuk telephelyéről különböző tárgyakat vittek el. A komáromi rendőrök hat embert hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az elkövetők egy komáromi cég telephelyéről loptak el különböző dolgokat. A munkáltatójuktól többek között raklapokat, tartályokat és fóliákat vittek el, majd aztán a lopott tárgyakat vagy eladták, vagy csak saját felhasználásra tették el. A gyanú szerint a bűncselekményekre szeptember 22. és november 24. között került sor.

A komáromi rendőrök hat férfit hallgattak ki gyanúsítottként, közülük négy komáromi, egy kocsi és egy szákszendi lakost. A lopási kár a 2 millió forintot is meghaladta. Ötük ellen nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett, egyikük ellen pedig pénzmosás bűntett miatt indult eljárás. A rendőrség a kutatások során több mint 1 millió forint értékben foglalt le olyan tárgyakat, amik a lopásból származtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában