Verekedés

2023.11.28. 10:54

Szeretetben betintáztak, majd szétverték egymást a tarjáni buszmegállóban +videó

A közös italozásnak hamar vége szakadt, amikor a két férfi összezörrent és ütlegelni kezdték egymást a tarjáni buszmegállóban.

Kemma.hu

Dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be két férfival szemben, akik közös italozást követően buszmegállóban verekedtek egymással.

A vádirat szerint két férfi 2022. augusztus 24-én a tarjáni buszmegállóban együtt italozott, eközben közöttük vita alakult ki. Az egyik férfi a másikat üres sörös dobozokkal dobálta meg. A másik férfi erre válaszul legalább kétszer ököllel fejen ütötte a dobáló férfit. Ezután a megütött férfi a buszmegálló oldaláról lefeszített egy díszlécet, és azzal a vitapartnerét három alkalommal megütötte. Emiatt az így megütött férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására. A díszléc lefeszítésével 20.000 forint rongálási kára keletkezett az önkormányzatnak.

Az ügyészség az egyik férfival szemben garázdaság vétsége miatt végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre és pártfogó felügyelet elrendelésére, a neki díszléccel sérülést okozó férfival szemben súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt a Tatabányai Járásbírósághoz benyújtott vádiratban.  

Az esetet egy térfigyelő-kamera rögzítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!