Regisztrált bringák

2023.11.16. 08:39

Nyilvántartásba vették az ácsiak biciklijeit a helyi rendőrök +fotók

Az Ácsi Rendőrőrs munkatársai a helyi lakosság biciklijeit vették nyilvántartása november 11-én, szombaton. A kerékpár-regisztrációs program célja a biciklik nyilvántartásba vétele, amivel gyorsabb lehet a talált vagy ellopott járművek azonosítása és a tulajdonoshoz való visszajuttatása.

Kemma.hu

A rendőrőrs egyenruhásai a kétkerekű-tulajdonosokkal adatlapot vettek fel és fényképeket készítettek november 11-én Ácson. Ezután egy regisztrációs kártyát állítottak ki részükre a könnyebb azonosítás érdekében.

A rossz idő ellenére az őrs épülete előtt közel 30 biciklis jelent meg, akik nagyon örültek ennek a kezdeményezésnek, és szívesen vettek részt a regisztrációban. A rendőrök közlekedésbiztonsági, baleset- és bűnmegelőzési tanácsokat is adtak nekik, valamint felhívták a figyelmüket a kerékpáros-közlekedés szabályaira. A közeljövőben a Komáromi járás több településén is várható kerékpár-regisztrációs rendezvény – közölte a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában