Eltűntek

2023.11.30. 06:53

Mi történhetett az oroszlányi testvérekkel? 18 napja nem adnak életjelet

A 14 éves Zolnai Rajmond Alexet és a 16 éves Zolnai Lénárd Sándort keresik az oroszlányi egyenruhások.

Kemma.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, 18 napja veszett nyoma Oroszlányban a 14 éves Zolnai Rajmond Alexnek, aki azóta sem adott magáról életjelet.  Eltűnésekor szürke melegítőnadrágot és sötétkék színű edzőcipőt viselt. Mint kiderült, nem csak neki, ugyanazon a napon testvérének is nyoma veszett.

Zolnai Rajmond Alex
Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint Alex bátyja, a 16 éves Zolnai Lénárd Sándor szintén november 13-án tűnt el. Azóta öccsével együtt ismeretlen helyen tartózkodik. Lénárd 151-155 centiméter magas, vékony testalkatú.

Zolnai Lénárd Sándor
Forrás: police.hu

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-560-730-as telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában