Előkészítő ülés

2023.11.05. 07:00

Megfejelte, az utcán verte össze az őt elhagyó exét az esztergomi zaklató

A férfi nem bírta elfogadni, hogy élettársa elhagyta, ezért telefonon zaklatta, majd többször bántalmazta is.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint november 7-én előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki nem bírta elviselni, hogy élettársa szakít vele, ezért többször megverte, zaklatta, fenyegette. Mivel az elkövető a szeptember 26-án tartott ülésen nem jelent meg, elfogatóparancsot adtak ki vele szemben.

A vádirat szerint a korábban 4 alkalommal büntetett férfi és a nő élettársak voltak, azonban a nő szakított a párjával, aki ezt képtelen volt elfogadni. A nő 2022. március 16-án Esztergomban sétált, amikor megjelent a férfi és megkérdezte, hogy miért nem békülnek ki, miért nem válaszol az üzeneteire. A nő közölte, hogy nem akar újra párkapcsolatot létesíteni vele, mire a vádlott pofon ütötte őt, majd több alkalommal, testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta. Emiatt 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. 

2022. június 12-én a férfi a nőt telefonos alkalmazáson keresztül testi épség elleni cselekménnyel fenyegette, amely a sértettben komoly félelmet keltett. 2022. június 13-án a sértett összetalálkozott a férfival, közöttük szóváltás alakult ki. A zaklató megpróbált belerúgni a nőbe, majd kis erővel megfejelte a homlokát, tenyérrel arcon ütötte. A nő egy hotel felé indult, ahova a férfi követte. Amikor a nő belépett a hotel bejárati ajtaján, a férfi meglökte őt, majd egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte és trágár szavakkal illette. A nőnek ekkor sérülése nem keletkezett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában