Körözött személyek

2023.11.12. 11:30

Íme Tatabánya drogosai, dílerei - ezt a 7 embert keresik a zsaruk

Ezt a 7 embert keresik a tatabányai rendőrök kábítószer terjesztése és birtoklása miatt.

Kemma.hu

Kábítószer birtoklása és terjesztése miatt több körözött embert is keresnek a tatabányai rendőrök. A körözési nyilvántartásban 7 olyan személy van, akiket még nem sikerült az egyenruhásoknak elfognia. 

A 24 éves Triff-Árkosi Sándort kábítószer birtoklása miatt keresik. Vele szemben 2022. november 9-én adtak ki elfogatóparancsot.

A 45 éves Czita Alojzt szintén kábítószer birtoklása miatt keresik. Vele szemben 2021. május 6-án adtak ki elfogatóparancsot.

A 27 éves Partali Alexet is kábítószer birtoklása miatt keresik. Vele szemben október 2-án adtak ki elfogatóparancsot.

A 29 éves Bihari János Máriót kábítószer kereskedelem miatt keresik. Vele szemben június 12-én adtak ki elfogatóparancsot.

A 28 éves Katona Lászlót kábítószer birtoklása miatt körözik a tatabányai egyenruhások. Vele szemben 2022. július 11-én adtak ki elfogatóparancsot.

A 29 éves Valentovicová Brigittát szintén kábítószer birtoklása miatt keresik. Vele szemben 2021. augusztus 3-án adtak ki elfogatóparancsot.

 

A 34 éves Crikor Stefant is kábítószer birtoklása miatt keresik a tatabányai rendőrök. Vele szemben 2021. július 8-án adott ki elfogatóparancsot a Tatabányai Törvényszék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában