Tolvajok

2023.11.28. 15:29

Eltűntek a díszek a komáromi adventi koszorúról

Eltűnt több dísz is a város adventi koszorújáról, amelyet az elmúlt héten építettek fel, illetve csinosítottak a komáromi Szabadság téren. A hírt a Komáromi Kulturális Csoport közölte Facebook-oldalán.

Körtvélyfáy Dina

A díszeket azóta pótolták a komáromiak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

„Kedves Komáromiak! Harag nincsen bennünk, viszont annál nagyobb szívünkben a szomorúság, ugyanis ma reggelre a város adventi koszorújáról több dísz is eltűnt. Mindenek előtt szeretnénk kiemelni, hogy a koszorút, zord időjárásban, szélben, sárban, hidegben, közel három napon át rakták össze és díszítették, a Komáromi Városgazda Kft munkatársai, akik rengeteget dolgoztak azért, hogy nekünk, komáromiaknak, szebb legyen az ünnep. Mielőtt bárki úgy dönt, hogy esetleg saját otthonába innen viszi haza a karácsonyi díszeket, kérjük, erre is gondoljon... Titkon reménykedünk abban, hogy aki ellopta, elolvassa posztunkat és a sötét leple alatt, ahogy elvitte, lelkiismeretére hallgatva vissza is hozza azokat... hátha... Arra kérünk minden kedves ismerősünket és a helyieket, hogy vigyázzunk közös értékeinkre! Az, hogy az ünnep szép és valóban meghitt legyen, rajtunk is múlik, mi mindent megteszünk ennek érdekében. Kérni nem szégyen, mi pedig  szívesen adunk, ha tudunk! Áldott ünnepeket kívánunk, mindenkit várunk az első adventi vasárnapon, a Szabadság téren” – olvasható a bejegyzésben.

A díszeket pótolták a komáromiak és kedden délelőtt feldíszítették a város karácsonyfáját is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában