Csalás bűntette

2023.11.14. 17:54

100 ezer forintot kaphat az, aki segít megtalálni megyénk rendőreinek ezt a férfit!

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja költségvetési csalás bűntett elkövetése miatt Magyarország területére érvényes elfogatóparancsot bocsátott ki Nemes Gyula ellen, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének a letöltését nem kezdte meg – adta hírül a police.hu.

Nemes Gyula
Forrás: police.hu

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.00 forint, azaz százezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Nemes Gyula felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06/34-517-777-es központi telefonszámon, névtelensége megőrzése mellett díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában