Lopás

2023.10.02. 07:08

Videón az abszurditás netovábbja: komplett pótkocsit loptak el a csémi benzintkútról

A Komáromi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amelyben börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a lopás bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki társával utánfutót lopott, és mindezt egy biztonsági kamera rögzítette is.

A  vádirat szerint a sértett 2021. október 19-én a csémi benzinkút parkolójában azért állította le az osztrák honosságú utánfutót, mert annak világítóberendezése meghibásodott. Az elkövető  2021. október 22-én felfigyelt az utánfutóra, telefonjával fényképeket készített róla és elhatározta, hogy a pótkocsit ellopja. A férfi a lopásba bevont egy ismeretlen személyt is.

Az elkövető 2021. október 23-án meg is érkezett a benzinkútra társával együtt. Az elkövető a tehergépkocsijával az utánfutó mellé állt annak érdekében, hogy járművével az utánfutót takarja. Nyomban ezután a társa egy személyautóval rátolatott az utánfutóra, majd együtt távoztak az üzemanyagtöltő állomásról: elöl az ismeretlen személy által vezetett autó haladt a pótkocsival, ezt követte a teherautó.

Az elkövetési érték egy millió forint. Az eltulajdonított pótkocsit végül 2022. december 21-én, az 1. számú főútról Naszályra vezető út mellett található fás-bokros területen egy szolgálaton kívüli rendőr megtalálta.  

A Komáromi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amelyben börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában