Lopás

2023.10.31. 06:59

Videón a többszörösen visszaeső tolvaj: háromszor is lopott az esztergomi boltokból

A lopott termékeket mindháromszor a nadrágjába, illetve a táskájába rejtette, és az önkiszolgáló kasszánál fizetés nélkül távozott.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a többszörös visszaeső férfival szemben.

A vádirat szerint a tizenötször büntetett férfi 2022. szeptember 12-én és 17-én összesen 3 alkalommal az esztergomi üzletben élelmiszereket, alkoholos italokat, illatszereket lopott összesen 49.228 forint értékben. A lopott termékeket mindháromszor a nadrágjába, illetve a táskájába rejtette, és az önkiszolgáló kasszánál fizetés nélkül távozott.

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt benyújtott vádiratában a többszörös és különös visszaeső férfival szemben  börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra, valamint arra tett indítványt, hogy a bíróság kötelezze a sértett kárának megtérítésére.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában