Halálos baleset

2023.10.28. 11:05

Több tonnás kamion és busz közé szorult egy férfi Almásfüzitőnél - nem élte túl (VIDEÓ)

A kamionok az 1-es főúton rendőri irányítás mellett szállítottak betonelemeket Komárom felé. Egy megállított buszból munkások szálltak ki, ketten pedig kiléptek az útra. Ekkor történt a tragédia.

Kemma.hu

Elsodort, majd halálra nyomott egy férfit egy több tonnás kamion az Almásfüzitőnél október 26-án, csütörtökön este. A tragédia egy benzinkút közelében történt az  1-es főúton. Innen indultak a hatalmas hídelemeket szállító kamionok Komárom felé. A szállítás miatt a rendőrök ideiglenesen leállították a szembejövő a forgalmat.

Az út szélén 3 busz vesztegelt, köztük az is, amelyikből munkások szálltak ki. Ketten kiléptek az útra, egyikőjüket, egy 55 éves férfit az utolsó, több tonnás kamion elsodorta és a busz oldalához nyomta.

Alig lehet 10 centiméter lehetett a két jármű között. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életéért hiába küzdöttek a helyszínre kiérkező mentők. Társát, egy fiatal férfit, aki még éppen hogy vissza tudott lépni a kamion elől, súlyos, életveszélyes hasi sérülésekkel szállították kórházba – közölte a Tényekben Perédi Péter, az Országos Mentőszolgálat Közép-Dunántúli Régiójának kommunikációs munkatársa.

A Tények információi szerint a kamionos, a buszsofőr és az útra kilépő két férfi is felelős lehetett a tragédiában. A Komárom-Esztergom vármegyei Rendőrfőkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában