Tárgyalás

2023.10.25. 07:00

Szexmunkára kényszerítette 14 év alatti lányát az anya, most elítélhetik Tatabányán

A kegyetlen anya a 14 év alatti lányát és 18 év alatti unokahúgát is szexmunkára kényszerítette, majd az abból kapott pénzt eltette.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint október 26-án ítélet születhet annak az anyának az ügyében, aki egy férfinak árulta szexmunkára 14 év alatti lányát és 18 év alatti unokahúgát. Az ügyészség a nőt folytatólagosan, több ember sérelmére, tizennyolcadik éltévét be nem töltött, nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntettével vádolta meg.

A vádirat szerint a nő nevelése és felügyelete alatt állt a 2006. novemberében született lánya, és a 2004. novemberében született unokahúga. A nő 2020. június és október között több alkalommal rábeszélte őket, hogy menjenek el egy férfihoz, és részére különböző szexuális cselekményeket végezzenek. A nő elvárta, hogy a lányok a férfitól kapott készpénzt neki átadják, mely összegekkel a továbbiakban már ő rendelkezett, így összesen legkevesebb 235 ezer forintot szerzett meg. 

A férfi tudta, hogy a lányok még nem töltötték be a 18. életévüket, és az anya lányáról azt is tudta, hogy még nincs 14 éves. A vádirat szerint a férfi ezekkel a cselekményekkel elkövette a gyermekprostitúció kihasználása és a szexuális visszaélés bűntettét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában