Ilyen nincs, és mégis van

2023.10.26. 18:09

Megdöbbentő videó: a kamionos letarolta, a tolvaj meg szétlopta a terelést az M1-esen

Vannak, akik baleset miatt, akaratlanul okoznak kárt az M1-es autópályán, és vannak azok, akik szándékosan. Ezúttal róluk mutatott be videót az útkezelő.

Kemma.hu

Egészen elképesztő videóval, és belőle kibontakozó két történettel jelentkezett nemrégiben közösségi oldalán a MKIF Zrt. Mindkét eset az M1-es autópályán történt.

Mint írták, még a nyáron, egy esős éjszakán történt, hogy az autópályán az egyik terelésnél a terelőfényeket működtető akkumulátort valaki ellopta. Emberünk ezzel a sötétben mintegy láthatatlanná tette a terelést. Csak azért nem történt nagyobb baj, mert az útellenőrök észlelték a lopást és azonnal cserélték az ellopott akkumulátort.

Itt sajnos a tolvaj rendszáma nem volt leolvasható. De arra, amit tett, nincsenek szavak

– fogalmazott az útkezelő.

Frissebb sztori, hiszen október 24-én, kedden történt az M1-esen, hogy egy magyar kamionos azzal szórakozott kilométereken át, hogy teherautóját ráhúzta a tereléshez használt sávos terelő táblákra, ezzel lökdösve be a munkaterületre azokat. Rendszáma leolvasható volt, így számolhat a következményekkel.

Emberünk nem végzett félmunkát, a frissen aszfaltozott részre, a munkaterületre is bement

– olvasható a történetet még hajmeresztőbbé árnyaló kiegészítés. Mint azt a MKIF Zrt. hozzá is tette, a rongálók, tolvajok amellett, hogy akár több millió forint anyagi kárt okoznak,  a többi közlekedőt sodorják veszélybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában