Felsővezeték szakadt

2023.09.21. 12:23

Teljesen lezárják az M1-es autópályát Tatabányánál - mondjuk, mikor jön a pályazár

A lezárásra egy felsővezeték szakadás miatt van szükség, amelyet azonnal javítani kell. A pályazár mind a főváros, mind az országhatár felé vezető oldalt érinti.

Kemma.hu

Felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében szeptember 21-én, csütörtökön. Mivel a javítás nem tűr halasztást, így az E.ON Zrt. kérésére,a rendőrséggel együttműködve pályazárt vezetnek be a sztrádán várhatóan 13.30-tól, körülbelül 30-60 perc időtartamra – közölte közösségi oldalán a MKIF Zrt.

A forgalom 13 órától már csak egy sávon haladhat mind a két irányba, tehát a főváros és az országhatár felé vezető oldalon is. Az autósoknak az út fenntartója az alábbi kerülőutakat javasolja:

  • Győr felé a Szárligeti csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés pedig a Tatabánya-Óváros csomópontnál lehetséges.
  • Budapest felé a Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérni pedig a Szárligeti vagy Bicskei csomópontnál lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában