Baleset

2023.09.19. 12:00

Megsérült egy busz utasa Únynál - fehér autó sofőrjét és szemtanúkat keres a rendőrség

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset okozás miatt. A lakosság segítségét kérik az ügy kapcsán.

Kemma.hu

A jelenlegi adatok szerint szeptember 9-én 9 óra körül egy autóbusz vezetője Úny, Újtelep buszfordulóból balra kanyarodott, amikor egy balról, nagy lendülettel érkező fehér színű – feltehetően Opel – személygépkocsi nem adta meg neki az elsőbbséget, ezért az autóbusz vezetőjének fékeznie kellett. A fékezés miatt az autóbuszon tartózkodó egyik utas súlyosan sérült.

Mint arról a police.hu beszámolt, a rendőrhatóság kéri azok jelentkezését, akik a baleset szemtanúi voltak vagy a balesettel kapcsolatos érdemi információval tudnak szolgálni. Hatóság kéri annak a személynek a jelentkezését is, aki a fenti időpontban gyalogosként illetve gépkocsival közlekedve az Újtelep buszfordulónál tartózkodott.

Amennyiben bárki látta a balesetet, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó, vagy a 34-517-777-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában