Közigazgatási eljárás

2023.09.17. 16:41

Már a halak is több sebet ejtettek a Csónakázó-tóban talált férfi holttestén

Újabb információk láttak napvilágot a szeptember 16-án, szombaton, a Csónakázó-tóban lebegő holttest ügyében. A Tények beszámolója alapján a víz tetején lebegő testnél már beállt a hullamerevség, sőt a vízben lévő halak is több sebet ejtettek az elhunyt férfin.

Kemma.hu

Holttestet emeltek ki a Csónakázó-tóból szombaton reggel

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a holttestet szeptember 16-án, szombaton találták meg a Csónakázó-tóban lebegve. Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának sajtóügyelete arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a haláleset körülményeit a rendőrség általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint indult eljárás keretében vizsgálja. A Tények beszámolója alapján a férfi a víz tetején lebegett és már beállt a hullamerevség, sőt úgy tudják, a vízben lévő halak is több sebet is ejtettek rajta. A férfi valószínűleg már előző éjszaka megfulladt.

A helyiek szerint rejtély, hogy kerülhetett a holttest a tóba, amelyben nem szabad fürdeni, a víz pedig kifejezetten koszos. 

A Tények-nek Varga Mihály Sebestyén, a Komárom-Esztergom vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője is nyilatkozott. Mint mondta, a holttestet kézi erő és kézi szerszámok segítségével emelték ki a katasztrófavédelem munkatársai a vízből, majd a mentőszolgálat munkatársainak átadták.

A legfrissebb információk szerint a férfi holtteste teljesen megmerevedett. Miután kiemelték a vízből és a hátára fektették a kezei még égnek álltak. Valószínűleg már az éjszaka folyamán meghalt. Mire rátaláltak a holttestre a vízben lévő halak már több sebet is ejtettek rajta. A helyszínen a hatóságok találtak még egy elhagyott biciklit is, amellyel valószínűleg a férfi közlekedett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában