Jól ismerték már

2023.09.04. 16:20

Jogsi helyett pozitív drogtesztet tudott felmutatni Oroszlányban a 28 éves sofőr

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, öt személyi sérüléssel járó és 17 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások 14 személyt fogtak el és 16-ot állítottak elő, valamint 7 ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Kemma.hu

A helyi rendőrök Oroszlány területén állítottak meg egy autóst szeptember 1-jén, pénteken délután. A korábbi intézkedésekből jól ismert sofőrről tudták, hogy sosem volt vezetői engedélye.

A 28 éves férfit az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív lett. A helyi lakost a járőrök engedély nélküli vezetés miatt őrizetbe vették, kábítószer birtoklás miatt büntetőeljárást indítottak ellene – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában