Ítélet

2023.09.12. 16:00

Gyermekük szülinapján verte meg lábatlani exét, 16 hónap börtönt kapott a férfi

A férfi nem tudta elfogadni annak tényét, hogy a volt lábatlani párja már nem szeretne tőle kapcsolatot, ezért megállás nélkül zaklatta és meg is verte.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint zaklatás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján az Esztergomi Járásbíróság 1 év 4 hónap börtönbüntetésre, és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, akit gyilkos üzenetekkel is bombázta lábatlani exét. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az elsőfokú ítéletet az ügyész tudomásul vette, a védő fellebbezést jelentett be.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a férfi nem tudta elfogadni, hogy párja elhagyja őt, ezért hívásokkal és üzenetekkel bombázta. Egy másik időpontban együtt ünnepelték közös gyermekük születésnapját a nő lábatlani lakásában. Ott azonban az este folyamán eldurvult vita alakult ki kettejük közt, ami tettlegességig is fajult. Másnap szintén üzeneteket küldött a nőnek, akit azonban nem tudott elérni, ezért annak édesapjának is zaklatta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában