Elfogva

2023.09.29. 07:00

Csolnoki irodába tört be, nyáron kertből lopkodta a zöldségeket a tokodi férfi +videó

Az irodai betörés során kamera is felvette a tettest, akit hamar felismertek a rendőrök, másnap már el is fogták.

Kemma.hu

Irodából pezsgőket, kertből zöldségeket és vadkamerát lopott

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint betörés történt Csolnokon szeptember 26-án délelőtt. Az akkor még ismeretlen elkövető egy irodába jutott be az ablakot benyomva, ahonnan két üveg pezsgőt vitt el. Egy másik ablakot is feszegetett, így körülbelül 280 ezer forint kárt okozott, a lopással mintegy 30 ezret. A tettesről videófelvétel készült, és a Dorogi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály szabálysértési referense felismerte őt. A nyomozók szeptember 27-én elfogták, majd előállították. A rendőrök a kutatás során megtalálták a bűncselekményhez használt eszközt, és lefoglalták.

De még további gyanúsításra is sor került. A 37 éves férfi ugyanis július–augusztusban egy kertből 30 ezer forint értékben zöldségféléket lopott, ugyanonnan augusztus 21-én szintén zöldségeket és egy vadkamerát közel 100 ezer forint értékben. A gyanúsított a lopásokat beismerte. A rendőrség bíróság elé állítási javaslattal küldi meg az iratokat az ügyészségnek. A tokodi lakos ellen háromrendbeli lopás miatt indult eljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában