Baleset

2023.09.11. 15:06

Árokba hajtott és felborult kocsijával a 19 éves sofőr Leányvárnál

Árokba hajtott, majd felborult egy személygépkocsi szeptember 9-én, szombaton 19 óra után pár perccel, a 10-es főút Leányvár és a kesztölci elágazás közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kemma.hu

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a rendőrök irányították a forgalmat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Marozsán Angelika rendőr hadnagy, vármegyei sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az említett autót egy 19 éves férfi vezette, aki Leányvár felől Dorog felé haladt. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett, a jármű nagyjából a kertészetnél áttért a szemközti sávba, árokba hajtott, majd oldalára borult és fejtetőn állt meg. Személyi sérülés nem történt.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense közölte, hogy a riasztást követően az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak helyszínre. Az egység kerekeire állította és áramtalanította az autót. A műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítással haladt a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában