Tárgyalás

2023.09.23. 07:00

A poklok poklát élte át a nő a tatabányai családi házban, rengeteg verést kapott

A tatabányai férfi élettársát rengetegszer bántalmazta, az is előfordult, hogy megbilincselte és napokig dolgozni sem engedte menni.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint szeptember 26-án folytatódik a tárgyalás annak a tatabányai férfinak az ügyében, aki élettársát számtalanszor bántalmazta. A bíróságon a bizonyítási eljárás folytatódik.

A vádirat szerint a nő és a sértett egy tatabányai családi házban éltek. A korábbi években a férfi betegsége miatt pszichiátriai kezelés alatt állt, azonban a gyógyszerek szedését abbahagyta. 2021. áprilisától a magatartása megváltozott, egyre agresszívebbé vált, dühkitörések, furcsa viselkedés jellemezte, élettársát mindenért megalázta, szidalmazta. 2021. április elejétől rendszeresen fenyegette meg azért, mert nem akart az ő tanítása mellett küzdősportot tanulni, majd miután a házba befogadta korábbi munkatársát és jó ismerősét, a másik sértettet, féltékenységből őt is megfenyegette. 

2021. április második felétől rendszeresen bántalmazta a nőt, harcművészeti tevékenységhez használt eszközökkel ütötte meg, illetve rugdosta. 2021. május 11-én élettársa távozni akart a vádlottól, ezért őt egy fanyélre zsinórral felerősített fagolyóval homlokon ütötte, majd a lábát alóla kirúgta, melynek következtében elesett és elvesztette az eszméletét. Ezután a földön fekvő nőt tovább ütlegelte, majd a hajánál fogva berángatta a házuk teraszára, ahol egy székre ültette, majd egy síbottal a hátára ütött, és felrúgta a székkel együtt.

A férfi több alkalommal bezárta, a kulcsot elvette, a nőt napokig munkába sem engedte. 2021. május 13-án a kezénél fogva a konyhaasztal lábához bilincselte, és 15-20 percen keresztül nem engedte el. A másik sértettet szintén az asztal lábához bilincselte, letérdepeltette, és az általa megszabott "légyfogó játékra" kényszerítette.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában