Szonda

2023.09.25. 09:00

2 hónapja tiltottál el 2 évre, Tokodnál szállt el most ittasan a kanyarban

A budapesti férfi nem a megfelelő sebességgel vette be a kanyart ráadásul ittas is volt. Az igazoltatás során kiderült, két hónapja tiltották el a vezetéstől.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint szeptember 23-án este Tokod külterületéről érkezett közúti balesetről bejelentés a rendőrségre. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 28 éves férfi a 1119-es számú úton egy enyhe jobbra ívelésű útkanyarulatba nem az útszakaszra előírt sebességgel közlekedett, illetve ittassága miatt az úttestről jobbra az útpadkára lehaladt, majd az úttestre visszatérve áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol az útpadkán áthajtott. Kiderült, hogy a budapesti lakost az Esztergomi Járásbíróság két hónapja két évre tiltotta el a járművek vezetésétől, mivel korábban is alkoholfogyasztást követően ült a volán mögé. Az egyenruhások a sofőrt elfogták, ellene büntetőeljárást indítottak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában