Lebukott

2023.08.09. 16:13

Súlyos büntetést kapott a táti öregúr, aki kórosan szerette megszegni a szabályokat

Annyiszor kapták már ittas vezetésen, hogy megszámolni is nehéz lenne.

Kemma.hu

Ittas állapotban járművezetés vétsége és eltiltás alatti járművezetés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé az elkövetőt. Az Esztergomi Járásbíróság az elkövetőt 60 nap elzárásra és 5 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte – tudtuk meg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

Az elsőfokú ítélet kihirdetését követően az ügyész, a vádlott és védő is három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére. A tájékoztatása szerint a férfi augusztus 7-én Táton súlyos fokú ittas állapotban úgy vezetett egy személygépkocsit, hogy a bíróság korábban április 15-én és április 25-én 6-6 hónap időtartamra eltiltotta a vezetéstől.

A férfi háromszor volt büntetve, két alkalommal ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt ítélték el, legutóbb a bíróság 2017-ben jármű vezetésének tiltott átengedése vétsége miatt 240 óra közérdekű munka büntetésre és 1 év 6 hónap járművezetéstől eltiltás büntetésre ítélte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában