Újraélesztés

2023.08.08. 14:22

Mentőhelikopter szállt le a tatabányai Mártírok útján: megtudtuk, hogy miért

Egyik olvasónktól kaptuk azt az információt, hogy hétfőn egy mentőhelikopter szállt le a SZÜV épületénél.

Kemma.hu

Információink szerint augusztus 07-én, hétfőn a mentősök Tatabányán az egyik Mártírok útján található házhoz igyekeztek. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy idős nőt szállítottak kórházba a mentőhelikopterrel. A Komárom-Esztergom vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától megtudtuk, hogy ezúttal nem baleset miatt sérült meg a hölgy. Bár a rendőrök is kivonultak a helyszínre, csak a mentők munkáját segítették. Úgy tudjuk, hogy az idős hölgyet újra kellett éleszteni, azután tudott csak a helikopter felszállni vele.

Olvasónktól azt is megtudtuk, hogy a helyszínen az ebrendészeti telep autóját is látták, amivel egy kiskutyát vittek el az intézkedés során. Felhívtuk az ebrendészeti telepet, hogy megkérdezzük, mi lesz a kutya sorsa, jelentkeztek-e érte a hozzátartozók, de sajnos nem kaptunk róla tájékoztatást. 

Bányai Krisztina, a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület elnökétől megtudtuk, hogy nem biztos, hogy az ebrendészeti telepre került a kutya. A hozzátartozóknak azt tanácsolja, hogy a helyi állatvédő szervezeteket keressék meg vagy figyeljék a közösségi oldalakat, mert az állatvédők azokon keresik a befogadott kedvencek családjait. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában