Baleset

2023.08.29. 08:27

Frontális karambol a tatabányai ipari parkban: egy sikertelen előzésből lett a baj

Frontális karambol nehezíti a reggeli közlekedést a tatabányai ipari parkban. Egy sikertelen előzés miatt tört össze 3 autó.

Kemma.hu

Már korán reggel balesettel indult a nap a tatabányai ipari parkban. A baleset az Aptiv gyára előtt történt. A karambolban három jármű volt érintett.

Gányai Balázs, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu megkeresésére elmondta, hogy a karambolról 6 óra 16 perckor érkezett bejelentés. A Búzavirág úton egy autó haladt a Szőlődomb utca irányába. Egy hosszú kocsioszlopot ért utol, amit meg szeretett volna előzni. Meg is kezdte a manővert, azonban azt biztonságosan nem tudta befejezni, mert észrevette a szemből szabályosan érkező másik autót. Visszarántotta a kormányt a saját sávjába, ahol egy másik kocsi hátuljának csapódott. Az ütközés miatt visszasodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik kocsival. Jelenleg az érintett szakaszon egy sávon halad a forgalom, de hatalmas a torlódás.

Információink szerint a balesetben 2 személy sérült meg, közülük egy embert a helyszínre érkező mentők el is vittek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában