Lengyel-magyar, két jó barát...

2023.07.03. 12:31

Balesetbe futott a lengyel mentőegység az M1-esen - mondjuk, mi történt

Autóbaleset történt június 30-án, pénteken az autópályán. A helyszínre a komáromi mentőállomás egységét riasztották, akik perceken belül oda is értek és megkezdték a 35 év körüli bolgár sofőr ellátását. Nem voltak egyedül, arra járó lengyel bajtársaik kapcsolódtak a segítségnyújtásba.

Kemma.hu

A lengyel mentőegység csak “belefutott” a balesetbe, de azonnal a magyar bajtársak segítségére siettek a mentésben

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook

Autóbaleset helyszínén láttak el egy 35 év körüli bolgár sérültet június 30-án, pénteken a komáromi mentőállomás munkatérsai az M1-es autópályán. A férfit étveszélyes állapotban emelték ki a roncsból és azonnal megkezdték az emelt szintű ellátását.

A sérült életéért vívott küzdelemhez váratlanul egy lengyel mentőegység is csatlakozott, akik éppen belefutottak a balesetbe. Mint arról az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán beszámolt, a magyar és a lengyel bajtársak először találkoztak, mégis kiváló, összehangolt csapatmunkával stabilizálták a beteg állapotát, akit végül légi úton szállíthattak kórházba a mentők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában