Részeg sofőr

2023.06.16. 09:00

Jócskán bepiált a férfi, aki volán mögé ült, majd balesetet szenvedett Pilismaróton

Alkohollal a vérében ült be volán mögé egy férfi Pilismaróton. Nem sokkal később az árokban landolt.

Kemma.hu

Az ittas állapotban történő járművezetés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki részegen szenvedett balesetet.

Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a vádirat szerint a férfi 2022. december 25-én Pilismarót külterületén a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Duna irányából Pilismarót irányába közlekedve ittas állapotban vezette a tulajdonát képező személygépkocsit. A férfi a személygépkocsival a lakott területet jelző tábla előtti balra ívelő kanyarban az ittassága folytán letért az úttestről és a menetirány szerinti jobb oldalon a vízelvezető árkon keresztülhajtva a gépkocsi elejével a füves partoldalnak ütközött, majd a gépkocsi a bal oldalára borulva nyerte el baleseti véghelyzetét.

A sofőr közepesen volt ittas állapotban. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével pénzbüntetést, valamint járművezetéstől eltiltást szabjon ki. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában