Mezőgazdaság

2023.06.01. 09:08

Az aratás veszélyeire hívták fel a figyelmet Komáromban

Az évenként rendszerint májusban megtartott konferencia célja, hogy a szabadtéren keletkező tűzesetek számát mérsékelje és az aratással kapcsolatos tűzvédelmi tudnivalókat szélesebb körben ismertté tegye.

Kemma.hu

A korábbi évekhez hasonlóan idén is konferenciabeszélgetést tartottak az aratás veszélyeiről a gazdák – adta hírül a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Tatabányai-, és Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség kedden tartotta szokásos „Mezőgazdasági betakarítási munkák tűzvédelme” című szakmai konferenciáját. Az eseményen megjelent gazdák többek között hallhattak a mezőgazdasági gépekkel kapcsolatos tűzvizsgálatok múltbéli tapasztalatairól, betakarítás során szállított veszélyes anyagokkal összefüggő szállítási előírásokról és az aratási munkák alkalmával jellemző tűzesetek megelőzéséről is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában