Mezőgazdaság

2023.06.01. 09:08

Az aratás veszélyeire hívták fel a figyelmet Komáromban

Az évenként rendszerint májusban megtartott konferencia célja, hogy a szabadtéren keletkező tűzesetek számát mérsékelje és az aratással kapcsolatos tűzvédelmi tudnivalókat szélesebb körben ismertté tegye.

Kemma.hu

A korábbi évekhez hasonlóan idén is konferenciabeszélgetést tartottak az aratás veszélyeiről a gazdák – adta hírül a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Tatabányai-, és Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség kedden tartotta szokásos „Mezőgazdasági betakarítási munkák tűzvédelme” című szakmai konferenciáját. Az eseményen megjelent gazdák többek között hallhattak a mezőgazdasági gépekkel kapcsolatos tűzvizsgálatok múltbéli tapasztalatairól, betakarítás során szállított veszélyes anyagokkal összefüggő szállítási előírásokról és az aratási munkák alkalmával jellemző tűzesetek megelőzéséről is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában