Életveszélyt okozó

2023.05.07. 10:14

Szembesítik tettével a férfit, aki kis híján agyonütött egy idegent a maróti falunapon

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt felelhet a férfi, aki majdnem agyonvert valakit a Pilismaróton tartott falunapon.

Kemma.hu

Folytatólagos tárgyalásra kerül sor május 11-én az Esztergomi Járásbíróságon egy életveszélyt okozó testi sértés bűntettének ügyében, amelyen tanúk meghallgatása várható.

A vádirat szerint a kötekedő, erőszakos jellemű, büntetett előéletű vádlott 2021. augusztus 15-én éjfél után, a Pilismaróton tartott falunapon odament az ittas állapotban lévő, sörpadon ülő sértetthez, akihez beszélni kezdett. A sértett azonban, mivel a vádlottat nem ismerte, nem vett róla tudomást. 

A férfi emiatt őt egy alkalommal fejen ütötte, melytől a sértett a földre esett. Miközben próbált felállni, a vádlott nagy erővel fejbe rúgta, aki ettől visszaesett a földre, a fejét a földhöz verve eszméletét vesztve. A vádlottat a rúgást követően egy ismeretlen elrántotta a sértett mellől, majd a vádlott futva távozott a helyszínről. 

A sértett a rúgás következtében a baloldali halánték zúzott sérülését, nyílt törését, a baloldali szemgödör hátsó falának törését szenvedte el. A sérülések tényleges gyógytartama 2 hónap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában